Hvordan finder man den bedste Matcha Te?

Hvordan gør jeg blog

Created with Sketch.

Hvordan finder man den bedste Matcha Te?

Hvordan finder man den bedste Matcha Te?

Der findes man typer te på det danske marked. Mange er i dag blevet mere og mere kvalitetsbevidst omkring hvilket te de vil drikke i deres hverdag og bruge som deres "freespace" med tid til indre healing og opladning. Den kendte Matcha Te er blevet et hit!- men er Matchaen virkelig bedre end kaffe? Det må komme an på hvem man spørg.  

Oprindeligt har man brugt urter som lægemiddel i flere millioner af år. Hvis man finder de rigtige planter; kan man få mere ud af at indtage deres vitaminer og mineraler end man lige regner med. 

Alt med måde !

Matcha Te

  • Matcha teen har mange kvaliteter som den normal grønne eller sorte ikke har. For eksempel er der flere næringsstoffer i som man har studeret i om skulle regenerere kroppens celler og dermed hjælpe den menneskelige krop ét lille skridt nærmere udødelighed + at være 100 % af sind og krop. Derfor er matchaen en meget fin Te som bør drikkes med måde for optimalt oplevelse.

Sort Te

  • Er ofte tørret og derfra får den sin "sorte" farve. Teen får lov at ilte og der forsvinder en smule af bladenes antioxidanter igennem iltningen.  

Grøn Te

  • Den grønne te er kendt for ofte at være "koldt behandlet" som betyder at man har plukket bladene og derefter har man med det samme lagt dem på køl. På den måde kan man bevare bladenes mange næringsstoffer. 
Sort te og Grøn Te
Sort te og Grøn Te
Sådan hygger man sig med te! Det er danskhe!
Sådan hygger man sig med te! Det er danskhe!
Alle hygger med en sund kop te!
Alle hygger med en sund kop te!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette er en demoshop til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Luk