Hvordan finder man guld ud af ingenting?

Hvordan gør jeg blog

Created with Sketch.

Hvordan finder man guld ud af ingenting?

At finde guld...

Der er utrolig mange måder at finde guld på. Hvis du er interesseret i IT kan det være en fordel at genanvende guldet i dit hardware som du igennem tiden kan gemme og lave et kemisk udtræk på for i sidste ende at have guldet som har lagt vejen frem og tilbage i dine kredsløb inde i din computer.

Hvordan finder man guld i rummet?

I dag er der stor fokus på at rejse ud i rummet for at finde guld og andre materialer til brug af udvikling og fremgang for menneskets store nysgerrighed. Det gode spørgsmål er jo så: Har mennesker en fremtid i rummet? Har du brug for lidt nostalgi kan du altid tage et kig på Jyllands-posten.dk 's opslag fra 2015 hvor der er grundig rapportage omkring rumrejser

 

I dag udvikler NASA og andre institutter robotter som kan udforske rummet og måske endda føre minedrift uden brug af menneskets hjælpende hænder. - og på den måde kan de blive selv drevne i så høj grad som muligt. Dette vil hele tiden udvikle sig og vi vil udvikle vores robotteknologi så meget som muligt indenfor alle tænkelige kategorier.

Hvor er der guld?

Der er guld i luften, i vandet og i jorden omkring os. Guld er faktisk en af de mest brugte ædelmetaller indenfor Elektronik og Industri.

Der er guld i Elektronik som Mobiltelefoner og Computere. Det bruges til at sende renere signaler igennem kredsløbene. Dette gøres ved at kredsløbene bliver lavet i guld frem for en andet metal. 

Guld har den egenskab at den sender næsten lige så meget elektronik væk fra sig som man skyder ind i det. Det betyder at der næsten ikke er nogen modstand for strøm som passere og man vil dermed miste mindre af den passerene strøm.

For en Computer betyder det: Bedre ydeevne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette er en demoshop til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Luk