Hvordan bliver man rask?

Hvordan gør jeg blog

Created with Sketch.

Hvordan bliver man rask?

#7 gode råd til at blive rask

 

Hvordan bliver man rask?

Det er et spørgsmål om perspektiv. Dog kan man godt helt grundlæggende lave nogle standpunkter som går igen for de fleste mennesker og dyr. 

  1. Husk af have ro i dig selv lige meget "HVOR" store dine udfordringer må blive. Det vil give dig mere handlekraft!
  2. God kost giver dig de optimale vækstvilkår. Det betyder at dine følelser bliver vækket til live sammen med den energi den sunde mad bringer. - Det er en rigtig god base at have hver dag, hvilket bringer mig til næste punkt. 
  3. Hold struktur i dit liv og vær ærlig og modig omkring hvad du selv synes er værdifuldt og positivt. Husk der er mange mennesker derude som kan udvikle sig utroligt meget når de ser måden andres/dine styrker udfolder hverdagen bedre end de nogensinde selv har set før. På den måde får vi mennesker jo ny viden og hvis vi lærer kærlighed af folk så får vi et kærligt samfund.
  4. Det er de små ting der tæller.. Du må gerne nyde hvert eneste sekundt af dit liv og DU BESTEMMER! Så gå ud og oplev livet og lyset. 
  5. Frihed er nøglen til indre ro - Slip dine forventninger fri og accepter at du er perfekt som du er og at du må være i nuet for at kunne gøre gavn. 
  6. Træn så meget som muligt for at holde en stærk form. Det vil give dig færre problemer generelt, da mange af nutidens problemer er ironiske perspektivstillinger fra lavfrekvente problemer som man alligevel "ikke kan se på samme måde/som et problem" hvis man arbejder på en højere frekvens og automatisk hurtigere får leveret klogere svar på et "ubevidst mentalt niveau." Det betyder at man kan hæve sig selv utrolig meget med træning! 
  7. Proces Massage er altid en fornuftig ide at have i baghånden når man begynder at træne. Det er MEGET velkendt at man får lidt ondt i kroppen efter en god træning og nogle bliver faktisk så forskrækket over smerterne at de stopper helt med at dyrke sport. Dette er ikke fornuftigt! Det er meget bedre at få lidt hjælp når tingene snævre sig ind og Her er det jo så at man kan gør meget gavn af at få massage. Proces massører kan finde ud af hvad der er galt bare ved at se dine bevægelser og derfor er det klar det nemmeste, frem for helt at stoppe sin træning. 

Hvornår skal jeg have antibiotika?

Det er sjældent sådan at vi mennesker har brug for antibiotika, da vores kroppe i dag er vaccineret og da vi har et stærkt immunforsvar. 

Hvis man bruger antibiotika for ofte risikere man at blive resistent over for dets virkning og man vil derefter rent faktisk stå i en dårligere situation en man gjorde forinden. 

Lær mere her: Pro medicin 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette er en demoshop til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Luk