Hvordan optimere man naturens vilkår?

Hvordan gør jeg blog

Created with Sketch.

Hvordan optimere man naturens vilkår?

hvordan-finder-man-magi

Hvordan virker naturen?

Der er mange aspekter at kende til hvis man vil vide hvordan naturen virker. Så lad os starte med vand. På Jorden "Terra" Er vi alle sammen afhængige af vands renlighed i form af hvad vandet er tilsat rent kemisk og i form af hvad vandet er blevet udsat for rent vilkårligt igennem transport i lange rør osv. 

Alting er afhængig af at kunne få rent drikkevand og næring fra en eller anden form for energikilde. Disse energi kilder kan for mennesker og de fleste dyr være brød, frugt eller grøntsager. 

 

Naturen er forunderlig!

Naturen er forunderlig og der findes planter som skaber den rene ilt som vi indånder og som renser vandet vi drikker. Vi er her alle for at gøre en bedre forskel og blive bedre end vi var for 2 sekunder siden. Dette ses i naturens aller mest primitive dog uforklarlige livsformer som træer og buske. Nogle træer kan bliver tusinde af år gamle og nogle bærbuske som hindbær og brombær kan ikke tåle at blive plantet alene og vil få det svært. Dette siger også utrolig meget om naturen i mennesker f.eks. Vi fødes af vores moder og får muligeden for at skabe og opleve denne smukke verden. Vær en del af kampen og tro på naturen!

Sådan kan du optimere naturens vilkål helt med egen hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette er en demoshop til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Luk